Børne- og Ungekulturprisen v/NORDEA-Fonden

Søndag 1. oktober 2017 kl: 08:35 af: Tvøresund
Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Nordea-fonden uddeler, i samarbejde med Helsingør Kommunes Kultur- og Turismeudvalg, en gang årligt en Kulturpris på 20.000 kr. og en Børne- og ungekulturpris på 10.000 kr.

Kulturprisen og Børne- og ungekulturprisen tildeles kunstneriske og kulturelle aktiviteter i Helsingør Kommune.

Børne og Ungekulturprisen lægger vægt på at kunst og kultur er en vigtig del af børns og unges gode liv. Kunsten og kulturen udvikler børns og unges kreativitet og nysgerrighed og giver dem muligheder for at udvikle og indgå aktivt i fællesskaber. Det kan være projekter, der ikke bare formidler, men også involverer deltagerne og inspirerer til aktivitet

Med Børne- og Ungekulturprisen ydes en opbakning til en betydningsfuld, nyskabende eller på anden vis særlig indsats på det børnekulturelle område - også hvad angår udvikling af børns og unges vilkår og muligheder.

Nordea-fonden er den glade giver af prisen og prisen uddeles for første gang i år.

Overrækkelsen af Helsingørs Kulturpriser fandt sted under Kulturnatten d. 29. sept. kl. 16:30-17:30 i Byrådssalen, Helsingør Rådhus.Klik venligst
Klik venligst

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


E-mail adresse:

Du vil modtage en e-mail der indeholder dagens vigtigste nyheder. E-mailen kan også indeholde annoncer fra vores annoncører. Du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet enten ved denne formular eller via et link nederst i den mail du dagligt modtager.