Arne Magnussen

Onsdag 12. april 2017 kl: 18:32 af: Tvøresund
Print venlig side!   Større tekst   Mindre tekst

Lige nu er der en spændende udstilling på Bymuseet i Helsingør. Den lokale fotograf kan godt mærke, at han ikke er 85 år mere, men han er stadig aktiv. Se her et dejligt portræt af en mand, der har oplevet og registreret mere end 50 år af Helsingør historie.

Arne Magnussen (f. 1927) flyttede til Helsingør i 1953 og startede som selvstændig pressefotograf.

Gennem mere end 50 år har Arne Magnussen dokumenteret store og små begivenheder i Helsingør med sit kamera. Alt lige fra første skoledag over isvintre til Hamlet på Kronborg og gadelivet i byen er noget af det Arne Magnussens har i sit eget arkiv, der omfatter mange hundrede tusinde fotografier og negativer.

Billederne giver sjældne glimt af livet og menneskene i Helsingør gennem tre årtier. De dokumenterer en del af Helsingørs historie men også et stykke danmarkshistorie, taget i en tid med stor udvikling og forandring.

Arne Magnussen (f. 1927) flyttede til Helsingør i 1953 og startede som selvstændig pressefotograf.


Klik venligst
Klik venligst

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


E-mail adresse:

Du vil modtage en e-mail der indeholder dagens vigtigste nyheder. E-mailen kan også indeholde annoncer fra vores annoncører. Du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet enten ved denne formular eller via et link nederst i den mail du dagligt modtager.